Passa al contingut principal

Companyia


Som una companyia de teatre emergent 

Fet a Terrassa amb esperit universal (des del gener de 2007)

En escena 

  • obres clàssiques i contemporànies, estrenes absolutes de textos catalans (25 de gener i El traspàs d’Eloi Falguera) i internacionals en llengua catalana (Lampedusa d’Anders Lustgarten) 
  • en petit format i un toc singular, a partir d'un procés de creació constant.

 La lliçó (2007/09) El visitant (2008/10) El Quadre (2009/10) 
Veus les línies (2010/13) El rei Sol (2012/14)
25 de gener (2013/15) El traspàs (2018/19)
Lampedusa (2016/18) La veritat (2019/20) La moneda (2021/22)

Diversitat i experiència

Hem format part de diverses companyies:

La Joventut de la Faràndula (Sabadell) 

La S.C.R. El Ciervo (Sabadell)

A.A. Acció (Sabadell) 

El Grup de teatre del Casal de Sant Pere (Terrassa) 

La companyia de teatre 34 passes (Terrassa)

i hem col·laborat en projectes d'altres companyies com ara: 
la Fira Modernista, Qollunaka, Onze al teatre o Amics de les Arts.

Som una associació integrada en la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, dins de la Coordinadora del Vallès. 

La seca, la Meca i la vall d'Andorra Hem recorregut Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

On assagem? Al casal de barri del Cementiri Vell (Terrassa)


Moltes gràcies!  

  • Hem rebut 229 premis en diverses mostres i concursos. 
  • Del 2016 al 2019 vam formar part del Jurat Margarida Xirgu, que escull l’actriu catalana de l’any.

  Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La lliçó - Eugène Ionesco

Un professor, malalt del seu saber.  Una alumna amb només tres setmanes per a presentar-se a un examen de doctorat.  Una criada tossuda que interromp constantment la classe particular.  Amb tot, la lliçó s’inicia amb normalitat fins que a l’alumna té un sospitós mal de queixal! A partir d’aquí, l’orgull del professor es transforma en follia... I és llavors quan l’aritmètica porta a la filologia i la filologia porta a un sorprenent final. La lliçó   d’Eugène Ionesco  és una de les peces teatrals més representades arreu. Sense anar més enllà, aquest 2007, el Théâtre de La Huchette de París ha celebrat el 50è aniversari de la representació ininterrompuda d’aquest text. I això vol dir més de 15.500 pujades de teló seguides.  Malauradament, a casa nostra aquest clàssic del teatre de l’absurd és encara força desconegut. Professor  Francesc Falguera Alumna  Marta Mars Maria  Rosa M. Moya Escenografía   Francesc Falguera So i llums Eloi Falguera Equip tècnic   Anna Mallada i Manel Pérez Dir

CVBAlitat

En Ventura i en Magí se’n van de vacances a Cuba. Què hi trobaran? Sol, mojitos, platges, història colonial, esperit revolucionari, cultura caribenya... i molta CVBAlitat. La fortuna farà que siguin al l loc inadequat en el moment inoportú .  Perdran el nord, el sud i el cap. Una experiència total i un espectacle sense llums estroboscòpics! Ventura  Francesc Falguera Magí   Carles Gutés Guantanamera   Gemma Bou Fidel   Enric Miró Odalys  Marta Bou Yusnavi  Anna Mallada Habanopuro  Núria Esteve Escenografia  Francesc Falguera Llums i so  Carles Gutés,  Marina Segarra,  Ricard Novau Vestuari  Marta Bou Tècnica d’escenari  Anna Mallada Disseny gràfic  Maria Miró Fotografia  Gemma Bou Direcció  Marta Bou Estrena 2023     11 febrer - Teatre Alegria (Terrassa)    12 març - Sant Feliu de Codines 27 maig - Escenes Locals - Sala Xavi Sallent (Terrassa)

@puntiseguitteatre

Som una companyia de teatre emergent