Passa al contingut principal

Hem arribat als 200 premis


Aquest vespre la nostra companyia Puntiseguitteatre ha superat els 200 premis!

Després de vuit anys i mig d'història i de recórrer milers de quilòmetres, d'haver participat en concursos de teatre a Catalunya i el País Valencià, hem assolit aquesta xifra màgica (exactament 202 premis).

Des d'aquí volem agrair a:

  • tots els actors i actrius que han participat en les nostres obres  
  • totes les tècniques i tècnics que tant ens han ajudat 
  • tots els col·laboradors i col·laboradores que hem tingut (dissenyadors/es, músics...)
  • totes les persones programadores que han confiat en nosaltres
  • totes les mostres i concursos... 

i sobretot a tu, estimat públic, sense el qual res de tot això hauria estat possible.

Moltes gràcies. Ens veiem als escenaris!

Comentaris

Unknown ha dit…
Companys d'escena!!!

Feia molt temps que no sabia res de vosaltres i avui he retrobat el vostre blog.
Estic molt orgullòs d'haver participat amb vosaltres en la trajectòria del grup, sou uns grans malalts del teatre.

Un petonàs ben fort.

Jordi Rodríguez (el Visitant)

Entrades populars d'aquest blog

CVBAlitat

En Ventura i en Magí se’n van de vacances a Cuba. Què hi trobaran? Sol, mojitos, platges, història colonial, esperit revolucionari, cultura caribenya... i molta CVBAlitat. La fortuna farà que siguin al l loc inadequat en el moment inoportú .  Perdran el nord, el sud i el cap. Una experiència total i un espectacle sense llums estroboscòpics! Ventura  Francesc Falguera Magí   Carles Gutés Guantanamera   Gemma Bou Fidel   Enric Miró Odalys  Marta Bou Yusnavi  Anna Mallada Habanopuro  Núria Esteve Escenografia  Francesc Falguera Llums i so  Carles Gutés,  Marina Segarra,  Ricard Novau Vestuari  Marta Bou Tècnica d’escenari  Anna Mallada Disseny gràfic  Maria Miró Fotografia  Gemma Bou Direcció  Marta Bou Estrena 2023     11 febrer - Teatre Alegria (Terrassa)    12 març - Sant Feliu de Codines 27 maig - Escenes Locals - Sala Xavi Sallent (Terrassa)

La lliçó - Eugène Ionesco

Un professor, malalt del seu saber.  Una alumna amb només tres setmanes per a presentar-se a un examen de doctorat.  Una criada tossuda que interromp constantment la classe particular.  Amb tot, la lliçó s’inicia amb normalitat fins que a l’alumna té un sospitós mal de queixal! A partir d’aquí, l’orgull del professor es transforma en follia... I és llavors quan l’aritmètica porta a la filologia i la filologia porta a un sorprenent final. La lliçó   d’Eugène Ionesco  és una de les peces teatrals més representades arreu. Sense anar més enllà, aquest 2007, el Théâtre de La Huchette de París ha celebrat el 50è aniversari de la representació ininterrompuda d’aquest text. I això vol dir més de 15.500 pujades de teló seguides.  Malauradament, a casa nostra aquest clàssic del teatre de l’absurd és encara força desconegut. Professor  Francesc Falguera Alumna  Marta Mars Maria  Rosa M. Moya Escenografía   Francesc Falguera So i llums Eloi Falguera Equip tècnic   Anna Mallada i Manel Pérez Dir

@puntiseguitteatre

Som una companyia de teatre emergent