Passa al contingut principal

La veritat - Esteban Eche

Premi Recvll Josep Ametller 2018

Sala de reunions d’un hospital. El comité de bioética (format per la directora mèdica, un ginecòleg, un cap de servei i una doctora en filosofía) es planteja un dilema moral: comunicar o no els resultats d’unes proves a una pacient.
Uns resultats molt controvertits……El debat obre la capsa de Pandora, mostra passions, odis i situacions surrealesites.
Quina és la veritat que hi ha darrere de tot plegat?

Hèctor Enric Miró
Clara Àngels Vilaplana
Adrià Carles Gutés
Rosa Marta Bou
Escenografia Francesc Falguera
Llums i so Marina Segarra, Carles Gutés
Vestuari  El Bagul de la moda - Mercè Junyent
Tècnica d’escenari Anna Mallada
Disseny gràfic Maria Miró
Coordinació Eloi Falguera
Direcció Francesc Falguera

Estrena 2019
8 febrer Blanes
31 febrer Castellbell i el Vilar
7 abril Sant Feliu de Codines
27, 28 abril El Social (Terrassa)
2 juny 7 de teatre (Terrassa)
8 setembre Espai Àgora (Sabadell)
6 octubre Sant Fost de Campsentelles
12 octubre Piera
27 octubre Juncosa


ANY 2020
19 gener Malgrat de mar
26 gener Sant Feliu de Guíxols
16 febrer Valldoreix
1 març Castellterçol

2  

36è Concurs Sant Feliu de Codines
2n actor repartiment Carles Gutés

15è Concurs Sant Feliu Guíxols
1r Dicció i vocalització

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CVBAlitat

En Ventura i en Magí se’n van de vacances a Cuba. Què hi trobaran? Sol, mojitos, platges, història colonial, esperit revolucionari, cultura caribenya... i molta CVBAlitat. La fortuna farà que siguin al l loc inadequat en el moment inoportú .  Perdran el nord, el sud i el cap. Una experiència total i un espectacle sense llums estroboscòpics! Ventura  Francesc Falguera Magí   Carles Gutés Guantanamera   Gemma Bou Fidel   Enric Miró Odalys  Marta Bou Yusnavi  Anna Mallada Habanopuro  Núria Esteve Escenografia  Francesc Falguera Llums i so  Carles Gutés,  Marina Segarra,  Ricard Novau Vestuari  Marta Bou Tècnica d’escenari  Anna Mallada Disseny gràfic  Maria Miró Fotografia  Gemma Bou Direcció  Marta Bou Estrena 2023     11 febrer - Teatre Alegria (Terrassa)    12 març - Sant Feliu de Codines 27 maig - Escenes Locals - Sala Xavi Sallent (Terrassa)

La lliçó - Eugène Ionesco

Un professor, malalt del seu saber.  Una alumna amb només tres setmanes per a presentar-se a un examen de doctorat.  Una criada tossuda que interromp constantment la classe particular.  Amb tot, la lliçó s’inicia amb normalitat fins que a l’alumna té un sospitós mal de queixal! A partir d’aquí, l’orgull del professor es transforma en follia... I és llavors quan l’aritmètica porta a la filologia i la filologia porta a un sorprenent final. La lliçó   d’Eugène Ionesco  és una de les peces teatrals més representades arreu. Sense anar més enllà, aquest 2007, el Théâtre de La Huchette de París ha celebrat el 50è aniversari de la representació ininterrompuda d’aquest text. I això vol dir més de 15.500 pujades de teló seguides.  Malauradament, a casa nostra aquest clàssic del teatre de l’absurd és encara força desconegut. Professor  Francesc Falguera Alumna  Marta Mars Maria  Rosa M. Moya Escenografía   Francesc Falguera So i llums Eloi Falguera Equip tècnic   Anna Mallada i Manel Pérez Dir

@puntiseguitteatre

Som una companyia de teatre emergent