Passa al contingut principal

La moneda - Eloi Falguera

 

Que aixequi la mà qui mai hagi envejat alguna cosa dels seus amics: la casa, el cotxe, la parella?

L’Enric, el Ferran i el Bernat són tres amics que des de fa anys i panys comparteixen una afició molt particular: col·leccionen monedes medievals de la Corona d’Aragó. Monedes d’or i de plata. També des de fa molts anys segueixen un mateix ritual: un vespre de cada mes es troben per sopar i ensenyar-se les noves monedes que han aconseguit. Semblen tres amics ben avinguts, però qui sap si, a part de les monedes, en aquestes trobades s’hi barregen assumptes més personals.


Enric Francesc Falguera

Ferran Toni Guillamon

Bernat Carles Gutés

Escenografia Francesc Falguera

Llums i so Marina Segarra, Carles Gutés

Vestuari El Bagul de la moda - Mercè Junyent

Tècnica d’escenari Anna Mallada

Disseny gràfic Maria Miró

Música original Enric Carreras

Fotografia Gemma Bou

Enregistrament vídeo Antoni Verdaguer

Direcció Anna Carol


Estrena 2022  
 26 febrer - Teatre Alegria (Terrassa) 
20 març - Sant Feliu de Guíxols 
3 abril - Sant Feliu de Codines
15 maig - Escenes locals (Terrassa)
27 maig -  Salle Evora (Baó, Catalunya Nord)
11 juny - sala Artur Mundet (Sant Antoni de Calonge)
17 octubre - Sant Fost de Campsentelles



39è Concurs de Teatre de Sant Feliu de Codines 2022
· 3r Premi al Millor Actor Principal (Francesc Falguera)
· 3r.Premi al Millor Actor de Repartiment (Carles Gutés)

XVII Concurs de Teatre de Sant Feliu de Guíxols 2022
· 1r. Premi al Millor Actor de Repartiment (Toni Guillamon)
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

La lliçó - Eugène Ionesco

Un professor, malalt del seu saber.  Una alumna amb només tres setmanes per a presentar-se a un examen de doctorat.  Una criada tossuda que interromp constantment la classe particular.  Amb tot, la lliçó s’inicia amb normalitat fins que a l’alumna té un sospitós mal de queixal! A partir d’aquí, l’orgull del professor es transforma en follia... I és llavors quan l’aritmètica porta a la filologia i la filologia porta a un sorprenent final. La lliçó   d’Eugène Ionesco  és una de les peces teatrals més representades arreu. Sense anar més enllà, aquest 2007, el Théâtre de La Huchette de París ha celebrat el 50è aniversari de la representació ininterrompuda d’aquest text. I això vol dir més de 15.500 pujades de teló seguides.  Malauradament, a casa nostra aquest clàssic del teatre de l’absurd és encara força desconegut. Professor  Francesc Falguera Alumna  Marta Mars Maria  Rosa M. Moya Escenografía   Francesc Falguera So i llums Eloi Falguera Equip tècnic   Anna Mallada i Manel Pérez Dir

CVBAlitat

En Ventura i en Magí se’n van de vacances a Cuba. Què hi trobaran? Sol, mojitos, platges, història colonial, esperit revolucionari, cultura caribenya... i molta CVBAlitat. La fortuna farà que siguin al l loc inadequat en el moment inoportú .  Perdran el nord, el sud i el cap. Una experiència total i un espectacle sense llums estroboscòpics! Ventura  Francesc Falguera Magí   Carles Gutés Guantanamera   Gemma Bou Fidel   Enric Miró Odalys  Marta Bou Yusnavi  Anna Mallada Habanopuro  Núria Esteve Escenografia  Francesc Falguera Llums i so  Carles Gutés,  Marina Segarra,  Ricard Novau Vestuari  Marta Bou Tècnica d’escenari  Anna Mallada Disseny gràfic  Maria Miró Fotografia  Gemma Bou Direcció  Marta Bou Estrena 2023     11 febrer - Teatre Alegria (Terrassa)    12 març - Sant Feliu de Codines 27 maig - Escenes Locals - Sala Xavi Sallent (Terrassa)

@puntiseguitteatre

Som una companyia de teatre emergent